Kom je ook wak zwemmen?

Nieuws

Kom je ook wak zwemmen?

Kom je zaterdag 11 november ook WAK zwemmen in de Louwert.png

Wakzwemmen bij de Reddingsbrigade

Ervaar zelf het wak zwemmen bij Reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht in zwembad De Louwert op zaterdag 11 november 2023

Op zaterdag 11 november wordt zwembad De Louwert omgetoverd tot een ijspaleis. Tussen 14.30 uur en +/- 18.15 uur zwemmen er verschillende groepen. Iedereen zwemt met een begeleider van wak naar wak. Er wordt samen gewerkt met enthousiaste duikers van het voormalige making bubbles om onder het ijs de veiligheid te waarborgen. Om de ijspret compleet te maken staat de koek en zopie voor alle deelnemers en bezoekers klaar. Hiermee ondersteun je de vereniging. De horeca van het zwembad is geopend.

Lijkt het jou leuk en spannend om te ervaren hoe het onder het ijs eruit ziet? Wil jij ook leren hoe je een wak kan herkennen? Wat doe je als je onder het ijs terecht komt?

Schaatsen op natuurijs is natuurlijk ontzettend leuk, zolang je niet in een wak terecht komt. Maar wat doe je als je door het ijs zakt, en hoe moet je jezelf redden?

Voor niet-leden (minimaal met zwemdiploma B) zijn de kosten € 10,00 (inclusief een kop chocolademelk of erwtensoep). Je kan je aanmelden via deze link: https://rbhiambacht.nl/rb/aanmelden-wakzwemmen-2023/

of ga naar de aanmeldbutton op de website. http://www.rbhiambacht.nl Meld je uiterlijk 9 november aan, we hebben een maximaal aantal deelnemers, dus schrijf je snel in!

Na 9 november ontvang je alle benodigde informatie inclusief de tijd waarop je verwacht wordt aanwezig te zijn. Als je vragen hebt, mail ons! activiteitencommissie@rbhiambacht.nl

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.