Leerlingvolgsysteem
Binnen

Leerlingvolgsysteem

Benieuwd naar de ontwikkeling van jouw kind?

Via ons Leerlingvolgsysteem kun je de vorderingen/zwemlesresultaten van jouw kind volgen.

Klik hier voor het leerlingvolgsysteem.

Als je je kind via de website bij ons aanmeldt, kies je zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord.
Dit zijn ook de inloggegevens voor het leerlingvolgsysteem.

Heb je je kind via de receptie ingeschreven dan is er automatisch een gebruikersnaam en wachtwoord voor jou gemaakt en kan je dit op onderstaande manier toepassen.

Gebruikersnaam: 4 hoofdletters achternaam, 4 hoofdletters voornaam, geboortedatum

Wachtwoord: 4 letters achternaam (hoofdletters).

Inloggegevens leerlingvolgsysteem kwijt?
Weet je dat je ook kunt inloggen met voornaam, achternaam en kaartnummer?
Hiervoor gebruik je de voorna(men) waaronder jouw kind bij ons bekend is (let op: achternaam zonder tussenvoegsels). Het kaartnummer vind je linksboven aan de achterkant van de JIP leskaart.

ZWEMLES Via dit tabblad kun je de vorderingen van jouw kind bekijken. Bovenaan zie je de naam van jouw kind gevolgd door de dag, tijd en niveau van de groep waarin jouw kind op dit moment zwemt. Daaronder zie je welke onderdelen er zijn geoefend en wat het resultaat hiervan is in de vorm van smileys. De betekenis hiervan vind je via de link ‘Wat betekenen deze icoontjes’. Het streven is de scores ongeveer om de 6 lessen bij te werken. Indien jouw kind geen vorderingen heeft gemaakt, zie je tijdelijk geen verandering in de scores. Zodra jouw kind aan alle eisen van het niveau voldoet (je ziet dan overal lachende/groene smileys), zal jouw kind door ons worden doorgezet naar een volgend niveau. Indien je vragen hebt over de vorderingen van jouw kind kun je ook altijd een gesprek aanvragen met de zwemonderwijzers via de receptie.

Via de website zien de smiley’s er zo uit:
Breed lachend = Heel goed gedaan!
Lachend = Nog even oefenen
Klein mondje = Volgende keer beter
Leeg vakje = Dit heb ik nog niet geleerd

Uiteraard zijn jij en je kind nieuwsgierig naar de prestaties! Daarom maakt zwembad de Louwert gebruik van een online leerlingvolgsysteem. Wij hebben in 7 stappen uitgelegd waar je kind aan moet voldoen om het zwem ABC te behalen.

Klik hier voor het 7 stappenplan.

Wat heb je nodig?

  • Toegangspas
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.