Contact

Contact

Adresgegevens:
Zwembad de Louwert
Hoge Kade 70
3341 BE Hendrik-Ido-Ambacht

Contactgegevens:
Tel: 078-6812260
E-mail: delouwert@sportfondsen.nl

Openingstijden:
Maandag 07:00 - 20:30 uur
Dinsdag 07:00 - 20:30 uur
Woensdag 07:00 - 20:30 uur
Donderdag 07:00 - 20:30 uur
Vrijdag 07:00 - 20:30 uur
Zaterdag 08:00 - 15.30 uur
Zondag Gesloten

Waar kun je ons vinden?
Wanneer je van plan bent om met het openbaar vervoer richting zwembad de Louwert te komen, kijk dan goed op www.9292.nl zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Heb je een tip voor ons of een vraag waarmee we je kunnen helpen, dan horen we dat graag!
Vul hieronder het contactformulier in en we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 078-6812260. We zijn telefonisch bereikbaar voor al jouw vragen.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend

Algemeen

Klik hier voor een overzicht van de reguliere openingstijden.

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.

Ja, er zijn grote kluisjes aanwezig in onze garderobe. Je kunt gebruik maken van de kluisjes met een €0,50 munt. Na afloop ontvang je de €0,50 munt weer terug.

Aan de kassa is het mogelijk om zwembandjes aan te schaffen. Kinderen zonder zwemdiploma mogen alleen onder begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder) zwemmen. Zwemluiers verkopen wij niet.

Ja, je kunt bij ons gratis parkeren.

Ja, gevonden voorwerpen worden maximaal twee weken bewaard bij de receptie.

Zwemles

Om je in te schrijven voor zwemles klik je hier. Klik vervolgens links op de pagina op 'Aanmelden als nieuwe gebruiker'. Inschrijven kan vanaf 4 jaar.

Je kunt je kind telefonisch of via e-mail afmelden voor de zwemles. Klik hier om contact op te nemen.
Vermeld duidelijk de naam van jouw kind en bij voorkeur ook het pasnummer.

Wil je contact over de verwachte wachttijd van jouw kind? Dat kan telefonisch of via e-mail. Klik hier om contact op te nemen.

De zwemlessen gaan altijd door. Alleen niet op officiële feestdagen. In de zomervakantie is er een aangepast zwemlesrooster. Hier kun je lessen voor inkopen. Ouders van leskinderen worden daar altijd in juni over geïnformeerd.

Je kunt het voor je kind makkelijker maken door veel te gaan zwemmen. Doe dan geen oefeningen, maar maak het zwemmen leuk. Ga samen van de glijbaan of doe spelletjes. Jouw aanwezigheid zorgt ervoor dat je kind zich op zijn/haar gemak gaat voelen in het water. Dat geeft zelfvertrouwen!

Een kind moet eerst ‘watervrij’ zijn alvorens het kan leren zwemmen. Voor ons is een kind watervrij als het zonder angst in speelse situaties geheel onder water durft en een aantal tellen zonder hulpmiddelen goed kan drijven op buik en rug.

In onze visie kunnen kinderen van 4 à 5 jaar alleen maar leren door te spelen. Een kind van die leeftijd kan niet een heel uur alleen maar baantjes zwemmen. Er worden wel banen gezwommen, maar wij proberen dat zoveel mogelijk met speelse vormen te combineren, waardoor een kind zwemles leuk vindt en sneller leert. Wij leren de kinderen vanaf de eerste les al zelfstandig en in groepjes te werken. Met opdrachtkaarten oefenen kinderen zelfstandig bepaalde vaardigheden die eerder al zijn aangeleerd. Hierdoor kan de zwemlesgever heel gericht met een klein groepje intensief iets oefenen.

Opwaarderen kan aan de kassa van het zwembad of via onze webshop. Kies hiervoor links bovenin het menu voor 'Abonnementen' en vervolgens voor 'Kwartaal leskaart' of 'Zwemles 45 min. 4x'.

Banenzwemmen

Ja, je kunt bij ons banenzwemmen. Klik hier voor de tijden en tarieven.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.