Verkoop zomerabonnementen

Nieuws

Verkoop zomerabonnementen

Foto buitenbad.jpg

De hele zomer zwemmen!

Zondag 1 mei is het weer zover en gaat het buitenbad open!

Het abonnement is €98,20 p.p.

Je kunt het abonnement bestellen bij de kassa van het zwembad of via onze webshop.
Bij bestelling aan de kassa van het zwembad kun je het abonnement direct meenemen. Je levert het bestelformulier en een recente pasfoto in waarna het abonnement wordt gemaakt.

Ook is het mogelijk een abonnement online te bestellen. Snel, gemakkelijk en veilig en 24 uur per dag beschikbaar. Kies in de webshop voor 'Abonnement'. Klik vervolgens op 'Voorverkoop zomerabonnement buitenbad'. In een paar eenvoudige stappen loop je door het bestelformulier. De betaling loopt via IDEAL. Na betaling kun je het abonnement afhalen bij de kassa van het zwembad. Bij afhalen graag het betaalbewijs, bestelformulier en een recente pasfoto meenemen!

Download hier het bestelformulier.

Het buitenbad is vanaf zondag 1 mei iedere werkdag geopend van 7.00 tot 20.30 en in het weekend van 10.00 tot 17.00 uur. Op Hemelvaartsdag en 1e en 2e Pinksterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.