Zwangerschapszwemmen/mammafit
Binnen

Zwangerschapszwemmen/mammafit

Ben je zwanger of bevallen? Gefeliciteerd en kom zwemmen!

Wanneer? Elke woensdag van 9.30 - 10.15 uur

Voordelen van trainen voor en na de bevalling

Rondlopen met rugklachten, bekkenklachten, een hangbuikje en incontinentie. Dat hóeft namelijk niet. Het is een misvatting dat je lichaam voorgoed is beschadigd door de zwangerschap: bijna alles is te herstellen door met beleid en geduld je lijf weer aan het werk te zetten.

Onze visie: je traint omdat je sterk, fit en gezond wilt zijn. Een zwangerschap heeft veel impact op je lichaam en je herstelt sneller en beter als je actief bijdraagt aan dat herstel door te zwemmen.

Trainingseenheden in het wedstrijdbad, waarbij de focus ligt op het (weer) versterken van de corespieren, het verbeteren van de algehele spierconditie en het "activeren" van de spieren die een grote rol spelen in het stabiliseren van het bekken, zoals de bilspieren.

Ben je zwanger, net bevallen (ca 8 weken na de bevalling) of is het voor jou alweer een (paar) jaar geleden?

De trainingen zijn bedoeld voor alle mama’s.

Wees welkom.

Groepsles en begeleiding
Tijdens de lessen ligt de focus op veilig en relaxt bewegen. Samen met andere vrouwen doe je verschillende oefeningen in het water. Denk bijvoorbeeld aan oefeningen gericht op het onderhouden van je conditie en het trainen van je spieren. Ook ademhalings- en ontspanningsoefeningen komen ruimschoots aan bod. De groepslessen worden begeleid door een gediplomeerde zwemlesgever.

Deze activiteit vindt plaats in ons wedstrijdbad.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Losse les
9,40
12 lessen kaart (6 maanden geldig)
94,00
Aanschaf zwempas p.p.
7,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.