Binnen

Aquavaria

Een gevarieerde en intensieve work-out

Wanneer? Elke woensdag van 10.15 - 11.00 uur.

Werken aan conditie, figuur, fitheid en zwemtechniek. Aqua Varia is een gevarieerde work-out in het water met zowel spierversterkende oefeningen als elementen die gericht zijn op het verbeteren van het uithoudingsvermogen. Wanneer u niet kunt kiezen tussen onze aquafitness aanbod, is de les Aqua Varia echt iets voor u!

Aqua Varia is namelijk een gevarieerd programma met oefeningen uit al onze aquafitness lessen. Onder specialistische begeleiding ervaart u een intensieve work-out in het water. Het water levert extra weerstand op, waardoor het rendement van de oefeningen toeneemt. Tevens worden uw gewrichten ontlast door de opwaartse druk. Aqua Varia is zowel gevarieerd in de oefeningen als in de leeftijd van de deelnemers, kortom voor ieder wat wils! Door een variatie van oefeningen is alles te volgen op je eigen tempo en niveau.

Een variatie van Aqua Joggen, conditiezwemmen, zwemtechniek. Er wordt gebruikt gemaakt van diverse materialen.

Deze activiteit vindt plaats in ons wedstrijdbad!

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Losse les
9,40
12 lessenkaart (6 maanden geldig)
94,00
Aanschaf zwempas p.p.
7,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.